Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Να αποφυλακιστεί ο Θοδωρής Ηλιόπουλος


Ο αδίκως συλληφθείς Θοδωρής Ηλιόπουλος παραμένει παράνομα προφυλακισμένος από το Δεκέμβρη ως σήμερα. 'Ένας νέος όμηρος μιας εκδικητικής πολιτικής εξουσίας που μπορεί και επιβάλλει αποφάσεις της σε μια συχνά μονόφθαλμη δικαιοσύνη.
Στην 21η ημέρα απεργίας πείνας, κινδυνεύει άμεσα η ζωή του, ενώ η υγεία του έχει ήδη κλονιστεί. Ενώνουμε τη φωνή μας με όσους τον υπερασπίζονται. Ζητάμε την άμεση αποφυλάκισή του.
Υπενθυμίζουμε ότι ο 'ένας εκ των δικαστών που σκανδαλωδώς απέρριψαν το αίτημα αποφυλάκισης του Θοδωρή, είναι ο ίδιος ο οποίος παρέπεμψε στο αρχείο, κλείνοντας δικαστικά το θέμα Κούνεβα. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πριν από λίγες μέρες αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους ελεύθερα, τα μέλη της ΕΛΑΣ που κατηγορούνται για συμμετοχή, και μάλιστα σε ηγετικές θέσεις, σε κύκλωμα σωματεμπορίας, βιασμών, βασανισμών κλπ. κατά νέων αλλοδαπών γυναικών. Οι επίορκοι αστυνομικοί, επίλεκτα στελέχη εγκληματικού συνδικάτου ελεύθεροι! Ο αθώος Θοδωρής Ηλιόπουλος στη φυλακή, απεργός πείνας με τη ζωή του σε κίνδυνο


Το γραφείο Τύπου
ΑΚΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: