Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Να δώσουμε στην κραυγή, προοπτική

Στο ίδιο ζοφερό περιβάλλον, εκείνο που πριν ένα χρόνο έβγαλε τους νέους στους δρόμους, έρχεται η φετινή επέτειος της δολοφονίας του 15χονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, που ήταν η αφορμή για το ξέσπασμα της νεανικής εξέγερσης.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την κατασταλτική πολιτική της ΝΔ ροκανίζει συνεχώς τα δικαιώματα, και εξακολουθεί την ίδια αδιέξοδη πολιτική στην παιδεία και τις εργασιακές σχέσεις. Τώρα που πέρασε η ώρα των προεκλογικών εξαγγελιών και πίσω από τη φιλολαϊκή ρητορεία φάνηκε η πραγματική πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, με τη νεολαία να αντιμετωπίζει τα ίδια αδιέξοδα, η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη θα μας βρει πάλι στους δρόμους να διεκδικούμε τη ζωή που μας ανήκει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, που χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος, ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που στάθηκε στο πλευρό των εξεγερμένων του Δεκέμβρη θα βρεθεί και πάλι κοντά στους νέους θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει στην κραυγή τους προοπτική.
Η νεοφιλελεύθερη πολιτική έχει χρεοκοπήσει, η παιδεία, η εργασία, τα δικαιώματα, το περιβάλλον υπονομεύονται καθημερινά. Η αντίσταση και η οργάνωση των αγώνων που έρχονται είναι άμεσο καθήκον μας.
Η ΑΚΟΑ καλεί τους νέους, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μετανάστες, τις γυναίκες, τον κάθε πολίτη που αισθάνεται πως πρέπει να διεκδικήσει όσα του ανήκουν, να ενισχύσουν την παρουσία των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ στις κινητοποιήσεις.

Την Κυριακή 6/12 στις 13:00 στα Προπύλαια και τη Δευτέρα 7/12 στις 12:00 στα Προπύλαια

Δεν υπάρχουν σχόλια: